Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Hűtőpanel tisztítás

Állattartó telepek hűtőpaneleinek tisztítására és fertőtlenítésére való termékek.

 A hűtőpanelek tisztításához és fertőtlenítéséhez nem elegendő egy jó tisztító és fertőtlenítőszer, további különleges követelményeknek is meg kell felelniük a felhasználandó termékeknek:

  • először is nem károsíthatja a hűtőpanel anyagát, akár papírból, akár műanyagból készült. Hiába lesz tiszta, ha utána sok-sok millió forintba kerül a kicserélésük.
  • Az illékony hatóanyagok sem jók, mert ezek az elpárolgó vízzel együtt elpárolognak, és a naponta akár több köbméternyi vízzel együtt folyamatosan pótolni kellene a szereket is, bonyolulttá és gazdaságtalanná téve az egész folyamatot.
  • Végül az is szempont, hogy lehetőleg egyszerre lehessen megtisztítani a hűtőpaneleket mind a szerves, mind a szervetlen lerakódásoktól, ne kelljen két külön munkafolyamatot végrehajtani.

Ezeknek a különleges feltételeknek tökéletesen megfelel az Aqua-Clean és a Panaclean Acid termékek, amelyeknek az 1-1%-os oldatuk összeönthető és egyszerre egy munkafolyamattal alkalmazható.
Az Aqua-Clean a szerves lerakódásokat, a Panaclean Acid pedig a szervetlen vízkő-lerakódásokat segít eltávolítani.
Mivel nem illékonyak, nem távoznak a rendszerből az elpárolgó vízzel együtt, a kezdeti koncentráció hosszú ideig fennmarad és kifejtik hatásukat, folyamatos adagolásukra nincs szükség. 
Sem a papír-, sem a műanyag hűtőpanelt nem károsítják.
Az Aqua-Clean és a Panaclean Acid alkalmazásával lehetővé válik a hűtőpanelek hűtési hatékonyságának folyamatos biztosítása, és használatukkal meg lehet szüntetni a haszonállatok egyik jelentős fertőzési kockázatát a hűtőpanelek irányából.

Javasoljuk, hogy a hűtőpanelek tisztítását és fertőtlenítését még használatba vétel előtt végezze el.
A szerek hatékony alkalmazásának van még egy pár trükkje, amelyet a helyszín, a hűtőpanel típusa és a szennyezettsége szerint kell alkalmazni, ezért érdemes a szaktanácsadóinkkal a munkafolyamat elindítása előtt konzultálni.

 


Aqua-Clean (20liter/kanna)

Aqua-Clean (20liter/kanna)

Tökéletesen tisztítja az ivóvíz rendszerünket, és megvéd bármilyen kórokozó baktérium további megjelenésétől.
Ár (br.): 77.153 Ft
Aqua-clean(20l) és Panaclean Acid(20l) csomagban

Aqua-clean(20l) és Panaclean Acid(20l) csomagban

Aqua-clean és Panaclean Acid termékek csomagban - 10 %-os kedvezménnyel
Ár (br.): 98.807 Ft
Panaclean Acid

Panaclean Acid

Savas kémhatású tisztítószer vízköves, erősen szennyezett felületek foglalkozásszerű tisztítására.
Ár (br.): 40.056 Ft