Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Prebiotikum

Az állat emésztőrendszerében rengeteg mikroorganizmus található, köztük hasznos és kevésbé hasznos baktériumokkal. Ezek összességét nevezzük bélflórának, amelyben optimális esetben egyensúlyban vannak a "jó" és a "rossz" baktériumok. Amikor ez az egyensúly fennáll, akkor a bélflóra hatékonyan veszi fel a harcot a kártékony baktériumok és vírusok ellen, méregtelenít, védi a bélnyálkahártya épségét, csökkenti a gyulladáskeltő anyagok termelődését és biztosítja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését.

A prebiotikumok olyan anyagok, amelyek fokozzák az emésztést segítő baktériumok termelődését és megtapadását, miközben gátolják a káros baktériumok megtelepedését. Olyan, nem emészthető élelmiszer-összetevőkről van szó, amelyekre nincsenek hatással a gyomor és a bélrendszer felső szakaszának emésztőenzimjei, így változatlan formában képesek eljutni a vastagbélbe, hogy ott fejtsék ki jótékony hatásukat. A leggyakrabban bevált prebiotikumok az oligoszacharidok és az inulin.


Orafti SIPX 78

Orafti SIPX 78

Állati takarmányozásra alkalmas, por alakú, cikória gyökérből kivont, természetes inulin tartalmú termék. Oligo- és polyszach...
Ár (br.): 32.940 Ft