Skip to main content
 • Bemutatkozás - Rólunk

  Vállalatunk, a Panadditív Kft. 1996-ban alakult és 100%-ban magyar magántulajdonban levő cég, mely piacvezető szerepet tölt be a főbb takarmányadalékok és takarmány-kiegészítők piacán. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk többek között az AB Vista, a Sloten, az APC, a Kanters, az INNOVAD, a Quimtia, a Tefen, a Tanin Sevnica valamint az Orafti cégeknek.

  A Panadditív Kft. termékpalettája igen széles: több mint 100 féle termékünknek köszönhetően szinte a piac minden releváns szereplőjénél jelen vagyunk. A kereskedelmi folyamathoz szorosan kapcsolódik szaktanácsadási tevékenységünk. Már a kezdetektől nagyon fontosnak tartottuk, hogy a vevőkkel közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki, s ez is nagymértékben hozzájárult, hogy cégünk mára piacvezetőnek számít.

  Azt tapasztaltuk, hogy a nagyüzemi felhasználókon kívül egyre nagyobb az érdeklődés a termékeink iránt a kis és közepes méretű telepek részéről is. Ezért úgy határoztunk, hogy egy szűkített termékkínálattal elindulva online boltot nyitunk! Ezzel a lépéssel arra törekszünk, hogy a kis és közepes telepek számára is hozzáférhetővé tudjuk tenni azokat az elismert gyártóktól származó takarmányadalékokat és kiegészítőket, amelyeket a hazai nagy takarmánygyártók és állattartó telepek már hosszú évek óta használnak. Bízunk benne, hogy ezzel a lépéssel segíthetünk az állattartóknak abban, hogy az állattartás és állatgondozás minél költséghatékonyabb és gazdaságosabb tudjon lenni!

  A termékek között különböző módon kereshet: állatjóléti problémákra kínálunk megoldást a „Megoldást keres?” menüpont alatt, cikkcsoportonkénti felosztásban és állatfajonként is kereshet. Jelenleg baromfi (brojler, pulyka, vízi szárnyas, fácán stb), sertés (malac, hízó, koca) , szarvasmarha (borjú, szarvasmarha), kisállat (háziállat, kutya, macska, pet), halak (horgászat, halgazdaság) számára kínálunk takarmányadalék-anyagokat és takarmány-kiegészítőket.

 • Minőség

  Az általunk forgalmazott termékek kiváló minőséget képviselnek és a gazdaságos állattartás mellett a szigorú élelmiszerbiztonsági követelményeknek is teljes mértékben megfelelnek.

  Folyamatos párbeszédet tartunk fenn a partnereink és a beszállítóink között arra törekedve, hogy a magyar állattenyésztőknek olyan új innovatív termékeket mutathassunk be, mely számukra nem csak gazdasági előnyöket, hanem egészségesebb állatállományt is biztosítanak.