Mire ajánljuk:
• Megelőzi az oxidatív stresszt és támogatja az általános egészségi állapotot (antioxidáns)
• Az optimálistól eltérő környezeti feltételek esetén (klíma, higiénia), amelyek stressz helyzetet okozhatnak, stabilizálja az állat általános állapotát és javítja az alom minőségét.
• Védi a bélrendszert azáltal, hogy biztosítja a nyálkahártya védelmét, így megelőzve a mikrobiális kolonizáció kialakulását és a toxinok felszabadulását. Megelőzi a patogén mikroflóra elterjedését.
• Javítja a termelési paramétereket (súlygyarapodás, takarmány-értékesülés, takarmányfelvétel)
Adagolás:
Állatfaj Felhasználás (kg /tonna a takarmányba) Felhasználás(g /nap/állat)
Baromfi, pulyka, kacsa 0,10 - 2,0 -
Borjú 1,0 - 3,0 3 - 5
Tejelő tehén 2,0 - 5,0 5 - 40
Szarvasmarha * 1,5 - 3
Kisebb kérődzők 3,0 - 5,0 1,5 - 10
Nyúl 2,0 - 5,0
Ló 1,0 - 3,0 5 - 20
Sertés, malac 1,0 - 3,0
Sertés tenyésztés 1,0 - 1,5
* marhahús termelés: 0,3%-os a kiegészítő takarmány fehérjetartalma